Takläggare Sundbyberg

Titta på ditt tak – andra gör det

Om oss

EN VÄLRENOMMERAD TAXEXPERT

Välkomna till takläggare Sundbyberg - en webbplats från ett av Sveriges största företag inom takläggning. Vi har under årens lopp etablerat oss som en ledande aktör inom takläggning i hela Norden. Vi riktar oss i första hand mot villaägare men bland våra kunder finns även byggherrar, bostadsrättsföreningar och andra företag. Vi utför takläggning i Sundbyberg och hela Stockholmsområdet med omnejd. Vi arbetar hårt för att leverar högklassiga arbeten till bra priser. 

Vi arbetar snabbt och effektivt enligt väl framarbetade arbetsmetoder. Våra arbetsledare har stora krav på kvalitet och säkerhet och våra arbeten kommer alltid med starka garantier. Vi erbjuder en kostnadsfri inspektion innan vi gör upp en kalkyl och en plan för arbetet. Du kan alltid lita på en tydlig kommunikation och klara besked från oss.

Vi bygger alltid med gediget material tillverkat. Detta gör att leveranserna kommer i tid inför arbetets början. Våra fastsättningsmetoder garanterar dessutom ett stabilt och vår starka maskinpark hjälper oss att utföra arbetet på ett effektivt sätt.

Intresserad av ett nytt tak i plåt, tegel eller papp? Välkommen att kontakta oss så får du veta mer!

Vi lägger högkvalitativa tak i plåt, papp och tegel!