Takläggare Sundbyberg

Titta på ditt tak – andra gör det

Övriga tjänster

MER ÄN TAKLÄGGNING

Vi lägger inte bara tak – i vår breda, erfarna och kompetenta arbetsstyrka finns mer resurser än så. Oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av så kan vi garantera hög kvalitet. Taksäkerhet, fasadrenovering, byte av fönster och dörrar – vi hjälper dig att lyfta din fastighet ur flera aspekter. Alltid med service och kvalitet i fokus.

ränna

Hängrännor och andra säkerhetsprodukter

Om du ändå ska lägga om taket så är det viktigt att du även ser över säkerheten. Det handlar både om skydd från fukt och din personliga säkerhet. Hela och fungerande hängrännor är viktigt på alla hus för att skydda från fuktskador som kan bli mycket besvärliga i längden. Vi installerar även anordningar som ökar den personliga säkerheten på och under taket – stegar och rasskydd mot snö är två viktiga exempel på detta.

Renovering av husfasader

Vi kan även renovera din fasad på ett grundligt och kompetent sätt. Våra kunniga och erfarna hantverkare kan hjälpa dig att ge din fasad tålighet och ett fullgott skydd mot det slitage som vårt nordiska klimat utsätter ett hus för.

Byte av fönster och dörrar

Terrasdörrar, ytterdörrar, fönster – vi ordnar allt åt dig i ett flertal olika material och stilar. Allt material tillverkas på vår egen fabrik och installeras av vår duktiga personal. Vi kan ge ditt hus ett lyft!

Vi lägger högkvalitativa tak i plåt och tegel!