Om oss

En välrenommerad takexpert

Efter lång tid i branschen så kan vi garantera att vi kan allt inom tak. Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund och erbjuder generösa garantier och försäkringar på våra arbeten.   

Vi riktar oss i första hand mot villaägare men bland våra kunder finns även byggherrar, bostadsrättsföreningar och andra företag. Vi utför takläggning i Sundbyberg och hela Stockholmsområdet. Vi arbetar hårt för att leverar högklassiga arbeten till bra priser. 

Vi arbetar snabbt och effektivt enligt väl framarbetade arbetsmetoder. Våra arbetsledare har stora krav på kvalitet och säkerhet och våra arbeten kommer alltid med starka garantier. Vi erbjuder en kostnadsfri inspektion innan vi gör upp en kalkyl och en plan för arbetet. Du kan alltid lita på en tydlig kommunikation och klara besked från oss.

Vi bygger alltid med material av högsta kvalitet. Detta gör att leveranserna kommer i tid inför arbetets början så vi kan hålla deadline. Våra fastsättningsmetoder garanterar dessutom ett stabilt och vår starka maskinpark hjälper oss att utföra arbetet på ett effektivt sätt.

Intresserad av ett nytt tak i plåt, tegel eller papp? Välkommen att kontakta oss så får du veta mer!

Vi lägger högkvalitativa tak i plåt och tegel!