Övriga tjänster

Brett utbud av taktjänster

Med vår erfarenhet i ryggen tar vi oss ann alla sorters takarbeten. Vi lägger och renoverar alla sorters tak åt både privatpersoner, staten och företag.

Vi är experter på till exempel:

Tegelläggning - När du har ett hus med ett vackert tegeltak hjälper vi dig mer än gärna med renovering eller omläggning. 

Pappläggning - När papptaket har blivit slitet så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Läggning av plåttak - Plåttak är tåliga men med åren kan de bli skadade eller börja rosta. Men var inte orolig, vi fixar det också.

Takplåtsmålning - Ibland ser plåttaket slitet ut men är i övrigt fullt fungerande. Då räcker det med en ommålning.

Plåtslageriarbeten - Många tak har många plåtdetaljer även om det inte är ett plåttak. Dessa slits av väder och vind. Vi kan hjälpa dig att reparera eller byta ut plåtdelar.

Snöskottning - Vintrarna i vårt nordiska klimat tär på våra tak. Det är viktigt att inte låta stora snömängder på taket, både för takets skull men även ur säkerhetssynpunkt. Vi rycker ut och skottar med kort varsel när du behöver det.  

 

När du är i behov av någon av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Detta gör du enkelt via formuläret på sajten, via mail: [email protected] eller varför inte analogt genom ett telefonsamtal på: 08-36 00 10.

 

ränna

Vi lägger högkvalitativa tak i plåt och tegel!